The Case For Copyright Reform.

 

Non-Commercial Sharing.

Usun, et selline reegel oli meie ühiskonna jaoks vajalik. Me kasutame iga päev palju tasuta teavet, et muuta meie elu lihtsamaks. Tavainimesena tundub mulle, et kui inimesed tahavad levitada mis tahes teavet ilma eesmärgiga sellega raha teenida või endale muid hüvesid saada, ei tohiks seda karistada.Näitena võite tuua muusika, filmid, mängud jne, mida võib leida avalikult. Usun, et kui inimene vaatab filme või kuulab muusikat vabadel platvormidel, mille on loonud mõned inimesed, ei takista see tal kinos kinos käimist või mõne grupi kontserti minemast ja võimaldab seega tal teenida raha oma kaubandusliku tootega.

Samples.

Kui võtta keegi, kelle idee teile meeldib, ja selle muutmine ei kanna midagi halba. Usun, et kunst peaks sündima inspiratsioonist, mida loojad saavad oma ebajumalaidelt, neelates midagi oma tööst. Seetõttu peaks proovide kasutamine olema täiesti tasuta ja seda ei tohiks mingil viisil piirata.

Moral Rights Unchanged.

Lõikes tehakse ettepanek mitte teha muudatusi autori moraalses õiguses olla autorina tunnustatud. Üsna oluline ja lihtne punkt, mille puudumisel võivad paljud autorid keelduda oma materjalide avaldamisest.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

10 N.

N11: Arendus- ja ärimudelid

Inimese ja arvuti suhtlus, ergonoomika ja kasutatavus