Mis on unustusse vajunud.


Helikassett

1970ndatest kuni 2000ndate alguseni oli helikassett üks levinumaid magnetlindi salvestusmeediume. Seda seadet kasutati helisalvestamiseks ja digitaalse teabe salvestamiseks. Helikassett
oli uuenduslik viis teabe kogumiseks ja palju mugavamad alternatiivsed võimalused. Sel ajal võis peaaegu kogu heliteavet leida kastilt, kuid mugavama ja mahukama meedia tulekuga on see tehnoloogia meie igapäevaelust kadunud. Hetkel on usaldusväärsuse ja kättesaadavuse tõttu palju lihtsam muusikat või mis tahes heliteavet telefoni või arvuti abil kuulata.


Mis on tänapäeval asjakohane.

Elektrooniline post on tehnoloogia ja teenus elektrooniliste sõnumite saatmiseks ja vastuvõtmiseks arvutivõrgu kasutajate vahel. E-post kordab praktiliselt tavaposti süsteemi, laenates terminid "post, kiri, ümbrik, manus, kast, kättetoimetamine ja muud", kasutusmugavus, sõnumite edastamise viivitused, piisav usaldusväärsus ja samal ajal kättetoimetamata jätmine garantii. E -post sai alguse 1965. aastal, kui (MIT) töötajad Noel Morris ja Tom Van Vleck kirjutasid IBM 7090/7094 arvutisse installitud CTSS -i operatsioonisüsteemi postiprogrammi. Igal aastal on see tehnoloogia kasutajate vastu suuremat huvi tundnud ja üsna kiiresti arenenud. Viie aasta pärast on e -post tänapäeva veebis endiselt üks olulisemaid elemente.


Allikatest:
https://compress.ru/article.aspx?id=10943&iid=439
https://phrasee.co/blog/a-brief-history-of-email/
http://www.7440064.ru/all/mag_lenta_info.html
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D1%82-%D0%BA%D0%B0%D1%81%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%B0






Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

10 N.

N11: Arendus- ja ärimudelid

Inimese ja arvuti suhtlus, ergonoomika ja kasutatavus