IT- lahendused 

Python -

Python ilmus 1991. aasta veebruaris. Just sel aastal postitas Guido van Rossum lähtekoodi alt.sources uudistegrupile. Keele edu peamine tegur on projekti hea disain ning väga sõbralik ja reageeriv kogukond. Guido nimetas selle keele oma lemmik -telesaate "Monty Python's Flying Circus" järgi. Praeguseks peetakse Pythonit üheks nõutumaks programmeerimiskeeleks hoolimata sellest, et see loodi 30 aastat tagasi.


Materjal: https://ru.wikipedia.org/wiki/Python

https://blog.python.org/2021/08/python-397-and-3812-are-now-available.html

https://www.python.org/dev/peps/pep-0466/




Bluetooth -

Bluetooth ​​loomine algas 1994. aastal telekommunikatsiooniseadmete tootja Ericssoni poolt, kuid avaldati Bluetoothi ​​kasutamiseks 2003. aastal pärast kahe ettevõtte (Bluetooth SIG ja IEEE) kokkulepet. Bluetooth põhineb raadiolainetel ja seda kasutatakse laialdaselt kodudes ja traadita võrkudes. Selle tehnoloogia muutis uuenduslikuks see, et kui läheduses töötab mitu paari vastuvõtjat-saatjat, ei sega nad FHSS-algoritmi tõttu üksteist. Bluetooth on üheselt väga oluline leiutis ja seda kasutatakse tänapäeval kõikjal.


Materjal: https://stoneforest.ru/look/gadgets/bluetooth/



Krüptovaluuta -

Esimest korda ilmus mõiste "krüptovaluuta" 2011. aastal, pärast "Bitcoini" maksesüsteemi ilmumist, mille lõi isik varjunime "Satoshi Nakamoto" all. Hetkel kasutavad paljud suured IT -ettevõtted, pangad ja tavainimesed paljusid krüptoraha Algorütme. Alates 2015. aastast on krüptoraha muutunud tavainimeste jaoks väga populaarseks tänu börside avamisele ja paljudele muudele teenustele selle vara ostmiseks. Idee alternatiivsest valuutast, mis ei sõltu välismajandusest, on paljude inimeste elu oluliselt muutnud. Seetõttu usun, et see on viimase kümnendi väga oluline sündmus.


Materjal: http://www.kryptoraha.ee/tehnoloogia/





Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

10 N.

N11: Arendus- ja ärimudelid

Inimese ja arvuti suhtlus, ergonoomika ja kasutatavus